Anda mempunyai karya nukilan sendiri? Berminat untuk dipaparkan dan menjadi penulis jemputan di Warna Kaseh? Hantarkan karya anda di warnakaseh@gmail.com. Kami akan menerima semua genre penulisan dan juga bahasa.
ZINE SULUNG WARNA KASEH SUDAH BERADA DI PASARAN. HANYA DENGAN RM8, ANDA BOLEH MEMBACA 32 CERPEN TERBAIK PENULIS WARNA KASEH DI ZINE PILIHAN! JADI APA TUNGGU LAGI? TIADA CETAKAN KE-DUA UNTUK ZINE INI. BELILAH SEMENTARA MASIH ADA STOK.

UNTUK MEMBELI ZINE PILIHAN, ANDA BOLEH MERUJUK DI BAHAGIAN ZINE.

WARNA KASEH

Warna Kaseh adalah satu blog yang memaparkan cerita-cerita tentang kisah kehidupan. Semua cerita tentang percintaan, permasalahan, persahabatan, dan juga keluarga terkandung di sini. Segalanya hanyalah rekaan semata-mata oleh 15 penulis tetap Warna Kaseh. Kami juga memaparkan karya-karya penulis jemputan yang ingin karya mereka dipaparkan dalam ruangan Warna Kaseh.

Adalah dinasihatkan kepada semua penulis tetap dan jemputan supaya memastikan penulisan anda tidak pernah diterbitkan di mana-mana blog lain selain blog peribadi anda sendiri dan Warna Kaseh.

Ingin melihat karya anda dipaparkan di blog Warna Kaseh? Anda dijemput untuk menghantar karya anda ke email warnakaseh@gmail.com. Karya anda akan dipaparkan pada setiap hari Ahad, jam 8 pagi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...