Anda mempunyai karya nukilan sendiri? Berminat untuk dipaparkan dan menjadi penulis jemputan di Warna Kaseh? Hantarkan karya anda di warnakaseh@gmail.com. Kami akan menerima semua genre penulisan dan juga bahasa.
ZINE SULUNG WARNA KASEH SUDAH BERADA DI PASARAN. HANYA DENGAN RM8, ANDA BOLEH MEMBACA 32 CERPEN TERBAIK PENULIS WARNA KASEH DI ZINE PILIHAN! JADI APA TUNGGU LAGI? TIADA CETAKAN KE-DUA UNTUK ZINE INI. BELILAH SEMENTARA MASIH ADA STOK.

UNTUK MEMBELI ZINE PILIHAN, ANDA BOLEH MERUJUK DI BAHAGIAN ZINE.

Sunday, 18 December 2011

MANGSA V

sambungan mangsa iv

Papp! Papp! papp!

Perbualan June dan Zamri terhenti apabila terdengar tepukan daripada Kasim. Kasim senyum sinis sambil mengeluarkan rokok di poket seluarnya.

“sudah puas bermanja-manja? Atau kau nak aku jadi penonton korang nak buat projek di hutan ini?” Kasim menyalakan rokoknya.

relaxlah sayang. Takkan itu pun you nak jealous?” June berjalan ke arah Kasim.

“June? What is this?” dahi Zamri berkerut melihat June memeluk erat pinggang Kasim.

“oii bodoh! Apasallah kau bengap sangat. bagus aku biarkan kau meringkuk di lokap tadi. Kau nak kenakan aku kan. Kau bagitahu june yang kita rancang nak culik dan minta duit tebusan dengan bapa dia. Kau ingat aku bodoh macam kaukah?!” Kasim tersenyum sinis.

“June! Are you trying to set me up??!” hati Zamri mula panas.

sorry sayang. You memang bodoh. I dan kasim memang nak kenakan you. Tapi you ini baik sangatlah sayang, baik sebab bagitahu I tentang plan kamu. Tapi you double bodoh juga, sebab tertipu dengan kami. Kasim gunakan you sebab rancangan ini, kami tidak boleh buat berdua. Kami perlukan kau untuk jayakan rancangan kami ini.” june menyandar di tubuh kasim. rokok ditangan kasim beralih alah ke mulut june sambil tangan kasim melingkar memeluk tubuh june.

“siallll!!” zamri mengenggam penumbuk dan meluru ke arah kasim dan june.

Bang!!!

June melepaskan tembakan. Zamri melutut memegang perutnya. Darah merah pekat mengalir laju keluar dari perutnya. Kasim tersenyum kemenangan. Satu kucupan dipipi diberikan oleh kasim pada june.

“kamu sial. Dato azman itu bapa kau. Sampai hati kau buat begini.” Zamri semakin lemah.

“Dato Azman itu sama bodoh macam kau dan polis. Tapi Dato Azman triple bodoh dan polis pula billion bodoh sebab aku menyamar jadi polis pun, dorang tak perasan. Kononnya Inspektor Basri itu hebat sangat. Satu pegawai polis dia hilang, dia tak perasan. Bodoh!” June ketawa.

“kamu sial.” Zamri berusaha merangkak menuju mereka.

“sayang, jumpa you dekat rumah okay.” Kasim mengucup bibir June sambil pistol yang berada di tangan june di acukan kembali ke Zamri.

Bang!!!

Burung berterbangan, Kasim pecut meninggalkan Zamri yang menahan darah yang keluar dari perutnya. Enjin 4 wheel hitam metallic segera dihidupkan, berderum ekzos memecahkan kesunyian hutan simpan.

bersambung.

5 comments

20:28

oh. bang! bang! bang!

sudah putus nafas kah? jeng3x

dill.

23:49

babak kucup2 bibir itu best.dem kenapa aku boleh imejin kasim itu serupa shoffi jikan sedangkan aku ialah june!kan best kalau awal2 aku dah imejin dia ialah rosyam nor.dem.dem.dem.

sudah putus nafas dill..

teenager housemaid: whoaaa..

nea: arghh..part kcup2 dapat imejin kemain...hehe..

huhuhu... kerasnye hati wanita itu..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...