Anda mempunyai karya nukilan sendiri? Berminat untuk dipaparkan dan menjadi penulis jemputan di Warna Kaseh? Hantarkan karya anda di warnakaseh@gmail.com. Kami akan menerima semua genre penulisan dan juga bahasa.
ZINE SULUNG WARNA KASEH SUDAH BERADA DI PASARAN. HANYA DENGAN RM8, ANDA BOLEH MEMBACA 32 CERPEN TERBAIK PENULIS WARNA KASEH DI ZINE PILIHAN! JADI APA TUNGGU LAGI? TIADA CETAKAN KE-DUA UNTUK ZINE INI. BELILAH SEMENTARA MASIH ADA STOK.

UNTUK MEMBELI ZINE PILIHAN, ANDA BOLEH MERUJUK DI BAHAGIAN ZINE.

Tuesday, 29 January 2013

Hujan

Bahagian 1

Asyik saja Rizal mencumbu bibir mungil Wanda. Bersimpul lidah tatkala bertemu. Dan tangannya ligat saja meraba apa saja yang ada; di punggung, di dada dan di mana saja yang dia ingin kerana Wanda merelakan apa jua cara.

Love you so much sayang.....love you, love you, love you

Hanya itu yang diungkapkan Rizal, seolah kering idea untuk melontar bicara cinta yang lain. Sedang jiwanya hanya satu, nafsu. ‘Batang kayuh’ ini sudah bersiap-sedia untuk ‘mendayung’. Apalagi bila melihat Wanda sudah lemas dalam kebasahan. Dan mendesah resah, seolah tidak sabar.

Krekkkk......duummm!!

‘Dayungan’ Rizal terhenti seketika. Serentak mereka menoleh, mencari arah ke mana datang bunyi. Rizal resah. Kotak fikirnya hanya memikirkan Jabatan Agama; Mampus aku! Aku tak nak kena kahwin dengan perempuan ni...

Wanda menolak Rizal dari terus menindih. Gebar nipis itu dijadikan perisai tubuh telanjang. Belum sempat kaki menginjak ke lantai, terpacul tubuh besar berkepala botak meluru datang. Tangan kanan kemas menggenggam batang tombak. Manakala tangan kiri pula kemas menggenggam gergaji tangan.

Belum sempat melolong jerit, mudah saja lelaki botak itu menghentak kepala Wanda dengan layangan siku. Wanda rebah ke lantai, separuh sedar dan separuh longlai. Gebar yang melindung tubuh tadi, direntap lelaki botak. Sekali lagi, lelaki itu menggila. Menghunjam mata tombak tepat ke celah vagina. Menusuk kejam hingga melewati setiap organ dalaman, dan terus mensasar sehingga ke celah rongga mulut. Wanda membeku, tiada nyawa. Dan darah yang mengalir keluar dari setiap rongga badan, ditenung lelaki botak itu dengan penuh teruja.

Rizal yang menyaksi adegan ngeri tadi terpempan beku. Panik menjalar ke segala tubuh. Manusia spesis apakah ini? Menggila sebegini? Rizal cuba melarikan diri. Namun entah kuasa apa yang lelaki botak itu ada, pantas saja dia merentap rambut Rizal yang lurus, sedikit panjang. Rentapan itu membenarkan Rizal dekat padanya. Rizal meronta cuba melepaskan diri.

Tolong saya bro....tolong...jangan bunuh saya....saya tak buat salah apa....tolong bro!

Pujuk rayu Rizal terus dipersetan. Entah nafsu apa yang datang, wajah Rizal ditenung penuh berahi. Di saat ini, hati Rizal mengecut persis sebiji kacang tanah. Tidak mengharap untuk selamat. Dan tiba-tiba, bibir Rizal dicumbu rakus. Seperti mana Rizal perlakukan pada gemulah Wanda tadi, begitulah yang lelaki botak ini lakukan pada Rizal. Rizal kelemasan. Tiada daya hendak melawan. Keras dan kuat!

Lidah lelaki botak itu terus memintal lidah Rizal hingga terputus dua. Darah meleleh titis membasah wajah dua lelaki ini. Rizal kian tidak bermaya. Malangnya, lelaki botak itu terus-menerus menyedut segala darah yang memercik keluar dari lidah sana.

Selang minit, bibir Rizal dilepaskan. Rizal longlai tanpa nyawa. Lelaki botak itu tidak membuang masa, pantas leher jinjang Rizal digergaji bertalu-talu. Darah merah segar memercik hingga mengena wajah. Dan di sekeliling dinding. Juga merata lantai.

Kepala lelaki ini wajib dibawa pulang. Sebagai kenang-kenangan....

*****

Hujan galak mencurah. Netty mematikan langkah. Niat tidak diteruskan. Lelaki botak itu ditinggalkan. Apa yang penting, dia merindui koko panas dan katil di kala ini.

Pasti Wanda dan Rizal sedang asyik berpeluk sesama sendiri. Maklum, sejuk. 

1 comment

ada sambungan kan?? Ehhh. ke dah memang part akhir??

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...