Anda mempunyai karya nukilan sendiri? Berminat untuk dipaparkan dan menjadi penulis jemputan di Warna Kaseh? Hantarkan karya anda di warnakaseh@gmail.com. Kami akan menerima semua genre penulisan dan juga bahasa.
ZINE SULUNG WARNA KASEH SUDAH BERADA DI PASARAN. HANYA DENGAN RM8, ANDA BOLEH MEMBACA 32 CERPEN TERBAIK PENULIS WARNA KASEH DI ZINE PILIHAN! JADI APA TUNGGU LAGI? TIADA CETAKAN KE-DUA UNTUK ZINE INI. BELILAH SEMENTARA MASIH ADA STOK.

UNTUK MEMBELI ZINE PILIHAN, ANDA BOLEH MERUJUK DI BAHAGIAN ZINE.

Saturday, 16 June 2012

REVIU: KONTROL HISTERIAJudul: Kontrol Histeria
Publisher: Lejen Press
Halaman: 257 muka surat
Cerpen: 47 cerpen
Penulis: 23 penulis

Buku ini asalnya dari penulis-penulis Kontrol Histeria. Bagi sesiapa yang tak tahu apa itu Kontrol Histeria, silalah terjah-terjah. 

Seperti dalam blog mereka, buku ini juga berkisarkan pembunuhan. Memang itu grene mereka. Cuma yang bezanya, setiap penulis mempunyai cara tersendiri untuk mereka melakukan pembunuhan. Ada yang masak setiap inci tubuh mangsa mereka, ada yang main kerat-kerat, dan tidak kurang main tembak-tembak guna pistol.

Yang istimewanya pasal buku ini, bagaimana penulis-penulis urus mayat-mayat yang mereka bunuh. Meh aku nak cakap, bagi siapa yang tak tahan geli-geli, tak tahan nampak perkataan 'tetak!, kerat! gergaji!' baik takyah. Untuk membaca buku ini memerlukan tahap imaginasi yang tinggi serta tahap muntah yang tinggi sebelum anda muntah dan membuat muka 'Euww!' kerana semuanya membuatkan anda HISTERIA.

Dalam buku ini, memerlukan anda berusia 18 tahun ke atas kerana ada 18SX dalamnya. Kalau anda tak cukup 18 tahun juga. Ha! kalau terjumpa cerita aksi-aksi ranjang, jangan buat muka pelik kemudian buat muka tersengih-sengih. Mak da khabor awal-awal. 

Bagi peminat cerita Horror, aku cadangkan anda membeli buku ini. Tak rugi. Berbaloi dengan minat anda. Berbaloi dengan cerita-cerita dalam ini. Dan berbaloi-baloi masa membaca tapi rasa macam menonton dekat panggung wayang.

Untuk membeli, boleh beli di Lejen Press. Hah, apa tunggu lagi. Belilah. Saya sudah Histeria, anda bila lagi?

6 comments

mcm best tp ngeri huhu

cuba review sikit tang 18 sx tu... hehe

gila besttttt.....mana nak beli

@CintaZulaikha tu tekan lejen press kat entry ini.

@-gedek! kemain nak terangkan ye uncle.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...