Anda mempunyai karya nukilan sendiri? Berminat untuk dipaparkan dan menjadi penulis jemputan di Warna Kaseh? Hantarkan karya anda di warnakaseh@gmail.com. Kami akan menerima semua genre penulisan dan juga bahasa.
ZINE SULUNG WARNA KASEH SUDAH BERADA DI PASARAN. HANYA DENGAN RM8, ANDA BOLEH MEMBACA 32 CERPEN TERBAIK PENULIS WARNA KASEH DI ZINE PILIHAN! JADI APA TUNGGU LAGI? TIADA CETAKAN KE-DUA UNTUK ZINE INI. BELILAH SEMENTARA MASIH ADA STOK.

UNTUK MEMBELI ZINE PILIHAN, ANDA BOLEH MERUJUK DI BAHAGIAN ZINE.

Wednesday, 31 October 2012

Psikosis


Aku tahu nama gadis itu.

Nama aku, Nate....

Bukankah nama kau Natrah?

Nate!

Aku kenal siapa gadis itu. Gadis berperwatakan teruna. Gadis yang berpura-pura pemuda. Pemuda pura-pura yang menganggap dirinya arjuna. Arjuna yang menerbit rasa nafsu terhadap gadis, juga.

Malam ini, gadis pura-pura itu berlalu di situ. Di lorong yang sama. Di waktu yang sama. Di hari yang sama. Langkah yang sudah lama aku jejak. Dan kujur tubuh itu, ya! Tubuh gadis pura-pura itu yang aku ingin terjah dari dulu.

Aku sudah jelak mengintai dan menghendap. Malam ini, aku mahu meratah, merobek dan mencarik jiwa gadis pura-pura itu. Aku izinkan kedua kaki ini meluru laju. Selaju yang mungkin, untuk ke arah gadis pura-pura itu. Untukku rangkul. Untukku seret masuk ke tempat persembunyian. Walau dia meronta hebat. Walau dia cuba melepas diri. Persetan!

Shhhh!!!.....Shhhhhh!!!!! Makin kuat kau cuba melepas diri, makin tinggi azam aku untuk mendapatkanmu.....

Mungkin aku memujuk. Atau mengugut. Atau apa saja yang memungkinkan gadis pura-pura itu berkompromi untuk menjadi berani. Bibir gadis itu, walau berbirat layu namun ku pandang penuh ghairah.

Kau memberahikan aku. Apakah kau sedar, andai aku merogolmu.....kau mungkin akan melahirkan anak aku? Adakah kau tahu itu?

Malang buat aku, gadis itu terlalu takut untuk menjawab soalan mudah yang terlontar.

Adakah kau tahu itu????!!!!!!!! Jawabbbbbb!!!!!!???????

Ya!! Ya!!!!............tolong, jangan apa-apakan aku.

Seperti anak-anak kecil, gadis pura-pura itu menangis. Membanjiri kelopak mata sendiri. Ah! Aku benci gadis ini. Dia merudum jatuh nafsuku. Dia menghilang minatku. Aku fikirkan, dia bodoh! Tidak! Dia adalah manusia bijak, manusia yang boleh berfikir. Sedang aku mahu gadis yang bodoh, yang tidak tahu berfikir kerana ia mendorong aku untuk melerai segala desakan!

Kau mengecewakan aku wahai gadis.....aku benci kamu!

Aku berpaling namun tangan ini penuh kuasa menghunjam gunting tajam, menusuk tikam ke celah lubang kemaluan. Menggunting dan mengoyak kulit yang menyaluti setiap isi. Aku biarkan gadis pura-pura itu menggelepar seksa, mengaduh perit yang tidak terhingga. Membiar dia menikmati kesakitan di hujung-hujung sisa nyawa.

Kalau kau tahu itu, jangan kau ubah watak yang sudah ditentukan Tuhan.....

3 comments

gadis itu dibunuh ke?? Aaaa... okey agak seram la jugak. Dah lama tak bca kisah sebegini.. huhu

tadi tido,terbangun dan baca..
senyum..
padan muka~~~

i loike~!

kan dah kena...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...