Anda mempunyai karya nukilan sendiri? Berminat untuk dipaparkan dan menjadi penulis jemputan di Warna Kaseh? Hantarkan karya anda di warnakaseh@gmail.com. Kami akan menerima semua genre penulisan dan juga bahasa.
ZINE SULUNG WARNA KASEH SUDAH BERADA DI PASARAN. HANYA DENGAN RM8, ANDA BOLEH MEMBACA 32 CERPEN TERBAIK PENULIS WARNA KASEH DI ZINE PILIHAN! JADI APA TUNGGU LAGI? TIADA CETAKAN KE-DUA UNTUK ZINE INI. BELILAH SEMENTARA MASIH ADA STOK.

UNTUK MEMBELI ZINE PILIHAN, ANDA BOLEH MERUJUK DI BAHAGIAN ZINE.

Saturday, 27 October 2012

reviu : cari duit cara mudah sebagai penulis bebas

Assalamualaikum u olss

karya : Zamri Mohammad
price: RM 27.00
terbitan : PTS pendidikan


sememangnya memang mudah untuk kita menulis. tetapi tahukan kawan-kawan yang menjadi penulis itu juga boleh menjana pendapatan dengan cara yang mudah walaupun ianya hanya ditulis dari rumah. tetapi bagaimanakah caranya?

cari duit cara mudah sebagai penulis bebas, dapat merungkai segala persoalan-persoalan ini.

kita sebagai remaja dapat mencipta nama dan membina saluran kewangan yang kukuh melalui penulisan. buku ini menggabungkan pelbagai strategi yang digunakan oleh penulis-penulis bebas yang berjaya mengumpul ramai ribuan pembaca setia.

rahsia pendekatan yang berkesan berjaya dicungkil oleh penulis melalui buku ini. struktur buku ini disusun mengikut langkah-langkah penulisan yang baik dapat memudahkan pembaca mendapat maklumat yang dikehendaki.

antaranya ialah:

* bagaimana menjana pendapatan cara mudah dengan menulis artike atau karya dari rumah pada usia muda?

* apakah kualiti seorang penulis?

* bagaimana memahirkan kaedah penulisan anda?

* apakah langkah-langkah awal mengatasi masalah penulisan?

* apakah halangan seorang penulis bebas

* dan banyak lagi..

sesungguhnya, tak rugi untuk kita sebagai penulis baru dan bebas untuk membelinya. buku ini adalah keluaran PTS dan boleh didapati di mana-mana kedai buku dengan hanya RM 27.00.

saya pun dah membelinya, buku ini sangat-sangat membantu...orang tak pandai menulis pon leh jadi teringin nak menulis lepas baca buku ni, seriusss...

1 comment

Assalamualaikum wbth...
Terima kasih sudi kongsikan disini..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...